Mode

Niet te missen: Raf Simons komt spreken tijdens Fashion Talks in Antwerpen

Op 21 november 2019 brengt Fashion Talks een dag vol nieuwe inzichten, inspirerende gastlezingen en een blik achter de schermen van de mode industrie. Een niet te missen event want Raf Simons komt in eigen persoon spreken.
Reading time 1 minutes
© Fashion Talks

Het meest relevante evenement van de Belgische mode industrie komt voor de 4de keer op rij naar Antwerpen. Aan alle professionals, starters en liefhebbers tout court: noteer alvast 21 november 2019 in je agenda. Fashion Talks biedt een dag vol nieuwe inzichten, inspirerende gastlezingen en een blik achter de schermen van het immer evoluerende modelandschap.
Niemand minder dan Raf Simons staat als hoofdspreker op het programma, één van België’s meest spraakmakende namen uit de mode.

Simons startte in 1995 zijn eigen label en drukte zijn stempel op het werk van Jil Sander, Dior en Calvin Klein, naast eigen projecten. Een niet te missen event dus voor iedereen die de laatste uitdagingen en ontwikkelingen wil kennen waar entrepreneurs in de mode mee te maken krijgen.

Nadien is er ook de mogelijkheid om te netwerken bij een drankje. Koop hier een early bird ticket aan een voordelig tarief.

1567778869374130 raf simons fashion talks 2019
© Fashion Talks

Na het Fashion Talks dag programma, volgt 's avonds de uitreiking van de Belgian Fashion Awards. In de jury zetelen ondermeer Patrick Scallon, Diane Von Furstenberg en Angelo Flaccavento.

Dingt jouw merk al mee voor de "Fashion Brand of the Year 2019"? Stel je hier kandidaat tot en met 15 september.

WANNEER: 21 november 2019 van 13u tot 22u
WAAR: Handelsbeurs, Twaalfmaandenstraat te Antwerpen.

Lees ook

Aanbevolen voor jou