Mode

Niemand doet Halloween zoals Hollywood

Hollywood speelt een thuismatch als het op Halloween aankomt. Hier zijn de 10 beste looks van Hollywoodsterren die hun collega's kopiëren.
Reading time 2 minutes
/

Kim Kardashian en haar BFF Jonathan Cheban die het it-koppel van de nineties Pamela Anderson en Tommy Lee imiteren, een remake die zo goed is uitgevoerd dat we bijna geen onderscheid kunnen maken Pam en Kim.

/

Miley Cyrus haalde de mosterd bij Lil Kim's iconische look tijdens de VMA's in 1999. Een schaarse outfit die destijds het stof deed opwaaien.

/

In 1991 maakten Madonna en Michael Jackson een présence tijdens de Oscars die men niet snel zou vergeten. In 2017 brengen Kourtney en Kim Kardashian een flashback met een precisie die enkel de Kardashians kunnen.

/

Harry Styles slaat de nagel op de kop met zijn zeer geloofwaardige imitatie van Elton John in 1975, meer bepaald tijdens zijn concert in het Dodger Stadium.

/

Jonathan Barbara en Devon Windsor zijn de perfecte versie anno 2018 van de total denim look van Britney Spears en Justin Timberlake. Een fashion faux pas die geschiedenis schreef.

/

Kim Kardashian blijkt een talent in het kopieren van looks en personen. Hier zie je haar nogmaals als interpretatie van haar idool Cher. De gelijkenis is treffend!

/

Orlando Bloom en Katy Perry, haast onherkenbaar als Bill en Hillary Clinton.

/

Supermodel Cindy Crawford kruipt voor de gelegenheid in de huid van Marilyn Monroe, in de zilveren glitterjurk die ze droeg op de verjaardag van Kennedy.

/

Beyoncé brengt Lisa Bonet tot leven, precies 30 jaar nadat ze in deze look verscheen (in 1988).

/

Voor Halloween hoef je het niet eens zo ver te zoeken. Nicky Hilton Rothschild vond haar zus Paris inspirerend genoeg en haalde haar befaamde forever 21 verjaardagsjurk nog eens uit de kast.

Lees ook

Aanbevolen voor jou