Mode

Nederland opent zijn allergrootste shopping mall ooit

In Den Haag opent The Westfield Mall of the Netherlands in het midden van de pandemie zijn deuren. Met meer dan 280 shops en restaurants, wordt winkelen een echte experience...
Reading time 2 minutes

In tijden van corona het grootste winkelcentrum van Nederland openen? Wij wachten ongeduldig af tot we weer voet aan wal mogen zetten bij onze bovenburen... Want dit ambitieuze project met de naam 'Westfield Mall of the Netherlands' in Leidschendam bij Den Haag wordt de grootste shopping mall ooit in Nederland. Het complex heeft naar verluidt een prijskaartje van maar liefst 630 miljoen euro. Van brunchen tot shoppen bij multibrand- en flagshipstores, van een film tot uitgebreid dineren; alles kan in dit immense shopwalhalla van maar liefst 117.000 vierkante meter (!).

De Westfield Mall of the Netherlands moet bezoekers niet alleen overweldigen met zijn oppervlakte, het concept wil tevens de grootste winkelbelevenis van Nederland bezorgen. Net daarom is er een immens aanbod van food markets, restaurants, entertainment tot zelfs een bioscoop.

Wat food betreft mag je meer verwachten dan verplichte nummertjes als de Burger King en een Aziatische franchise. Je vindt er tal van kwalitatieve kraampjes en restaurants die hun producten vers en on the spot klaarmaken. Genoeg winkels en eetkraampjes afgeschuimd? De kans is groot dat je er nog even blijft rondhangen, als je naar het entertainmentaanbod kijkt. Zin in een film? Zak onderuit in een van de elf bioscoopzalen. Of een partijtje bowlen, minigolfen, of gamen in arcadehal? Je komt de dag dus wel door. En de avond ook, want het Eet Theater is zeven dagen per week tot 23 uur open.

1617087775782831 1727b6a6bdac4ef487a3229e49cf5807.ashx

Waarom wij niet kunnen wachten om dit uit te testen? Het winkelcentrum is volledig overdekt met een oppervlakte van 117.000 vierkante meter, perfect dus voor een dagje uit op een druilerige dag. Er zijn zo'n 280 winkels en restaurants te vinden, weinig kans dus dat de verveling al na een paar uur toeslaat. Momenteel is shoppen op afspraak een must, ook is er een slim camerasysteem dat ervoor moet zorgen dat het niet te druk wordt.
 

Westfield Mall of the Netherlands
Liguster 202, 2262 AC Leidschendam

Lees ook

Aanbevolen voor jou