Mode

Monica Bellucci is fan van dit Belgisch lingeriemerk

Belgisch lingerie-designer Judith Van Herck lanceert dit weekend een nieuwe collectie in haar tijdelijke winkel in de Hopstraat in Antwerpen. Haar ontwerpen zijn als couture onder lingerie: atypisch, ultravrouwelijk en zeer luxueus.
Reading time 2 minutes

De lingeriestuks van JUDITH worden vervaardigd met de meest kwalitatieve materialen uit België en andere Europese landen en zijn geliefd voor hun 'perfect fit'. Dat de lingerie van het Belgisch designermerk als couture aanvoelt, weet ook Monica Belluci. Zij droeg een ontwerp van JUDITH in een stomende seksscène in de gloednieuwe film 'Spider in the web'

Judith Van Herck heeft een achtergrond als costumière en dat merk je. De ontwerpen zijn artistiek en komen op een bijzondere manier tot stand. Ze creëert haar designs altijd met een scenario en een personage als muze in haar achterhoofd. Video is voor haar dan ook de meest evidente manier om een collectie voor te stellen. Haar nieuwste collectie 'Black & White Water' vertelt het verhaal van een vrouw die continu flirt met tegenstrijdige emoties. Deze tegenstelling vertaalt Judith in haar ontwerpen door contrasterende kleuren en materialen te mixen: luxueuze Franse kant, zachte zijde en elegante gouden accenten gecombineerd met stoerdere, grafische elementen. 

Goed zittende lingerie ontwerpen is een uiterst technische kunst die heel wat kennis en geduld vraagt. Judith onderwerpt elk stuk dan ook aan een uitvoerige testfase. “Geen enkel ontwerp gaat in productie zonder dat ik het zelf een periode gedragen heb. Ik sport en dans ook met mijn bh’s en slips, enkel zo kan ik zelf voelen waar er mogelijke verbeterpunten zijn en pas ik vervolgens het design aan tot in de perfectie”, aldus Judith. 

Wil jij je ook op en top vrouw voelen in een designer lingeriesetje? Van 5 oktober tot 31 oktober kan je de collectie van dit merk ontdekken in de tijdelijke winkel in Antwerpen, in de Hopstraat nummer 10. Ontwerpster Judith Van Herck zal zelf aanwezig zijn. Het is ook mogelijk om een private fitting te boeken. 

Meer info op www.judithlingerie.com en de Facebook- en Instagrampagina. 

Lees ook

Aanbevolen voor jou