Mode

Met Gala 2019 : de meest extravagante red carpet looks van de sterren

Gisterenavond werd New York opnieuw de fashion scene bij uitstek door het Met-Gala. Bekijk hier de meest spectaculaire "Camp: Notes on Fashion" looks.
Reading time 1 minutes
© Rabbani and Solimene Photography/WireImage

De ster van de avond was ongetwijfeld Lady Gagahoewel de co-host aankwam in een prachige fushia jurk van Brandon Maxwell, stond ze enkele minuten later al in haar lingerie op de rode loper. Ze wisselde 4 keer van outfit in nog geen 15 minuten. Dit natuurlijk allemaal om het thema van dit jaar in de verf te zetten: "Camp : Notes on Fashion".

Een thema dat de gasten uitnodigde om hun meest extravagante en excentrieke outfits boven te halen. More is more. En niet alleen de outfits van Lady Gaga zorgden voor bekijks. Serena Williams koos voor matching Nike sneakers voor bij haar jurk, en Harry Styles verraste met een doorschijnende bloes, hakken en oorbellen. Katy Perry koos dan weer voor een kroonluchter als jurk. En Zendaya en de zusjes Kylie en Kendall Jenner brachten een hulde aan Assepoester en haar twee gruwelijke stiefzussen. Hier een blik op de meest buitengewone looks van de avond.

/

Lees ook

Aanbevolen voor jou