Mode

Lizzo's geniale reactie op haar minuscule designer tas

Kleine tas...groot gevoel voor humor? Tijdens de American Music Awards 2019 in Los Angeles steelt ze de show met haar minuscule accessoire èn gevatte commentaar. Nèt daarom houden we van Lizzo!
Reading time 1 minutes
Lizzo met haar mini Valentino tas

Afgelopen weekend werden de American Music Awards 2019 in Los Angeles uitgereikt waar de 31-jarige zangeres hét gespreksonderwerp was. Een nominatie wist Lizzo nochtans niet in te blikken als award. Maar haar minuscule tasje steelt wèl de show en is officieel de kleinste handtas die de trend van microbags nogmaals tot hilarische extremen drijft. Echter moeilijk met het blote oog waar te nemen, maar deze designer tas is een èchte Valentino. Naast de afmetingen, is ook de oplage bijzonder beperkt: slechts drie exemplaren zijn gemaakt dus schrap dit hebbedingetje al maar van je wishlist voor kerst.

Op haar Instagram account stuurde ze haar statement look al de wijde wereld in met een passend bijschrift, maar het was vooral haar antwoord tijdens een interview op de rode loper dat getuigt van haar gevatte humor: ‘I got tampons in here, a flask of tequila, condoms'. Al het essentiële dus?

Lizzo was genomineerd voor drie awards: die van 'best new artist', 'soul/r&b song of the year' en 'soul/R&B female artist of the year'. Helaas geen enkele award die ze in haar tasje mee naar huis mocht nemen.

 

1574763664120644 schermafbeelding 2019 11 26 om 11.20.12
Instagram @lizzobeeating

Intussen verzamelde Lizzo ook haar favoriete memes die al circuleren op Instagram.

Lees ook

Aanbevolen voor jou