Mode

Labellov organiseert designer Super Sale van 15 tot 19 oktober in Antwerpen

Labellov is het Belgische online- en offlineplatform voor luxueuze designerstuks. Denk Delvaux, Gucci, Fendi en Prada. Van 15 tot 19 oktober organiseren zij een Super Sale, met kortingen tot wel -80%.
Reading time 1 minutes

Labellov is de exclusieve webshop voor de aankoop en verkoop van  designer handtassen. Je vindt er vintage reiskoffers van Louis Vuitton, iconische Chanel en Dior bags en zelfs de Kelly en Birkin bag van Hermès. Je kan er terecht voor zowel vintage als nieuwe stuks. Naast de webshop heeft Labellov ook een fysieke showroom in het hart van Antwerpen.

Droomde jij al langer van die ene designer bag, maar lag de prijs net iets te hoog? Rep jezelf dan naar de Super Sale van Labellov. Van 15 tot 19 oktober kan je er  designerstuks scoren aan zeer interessante prijzen. Daarnaast zullen er voor deze gelegenheid ook unieke stock items worden verkocht.

Ben je in het bezit van designerhandtassen of -accessoires die je graag een tweede leven zou willen schenken? Ook dan moet je bij Labellov zijn. Breng je stuks mee naar de showroom, laat ze gratis schatten door experts en verkoop ze via Labellov.

De showroom van Labellov bevindt zich op het Antwerpse Zuid (Verlatstraat 15).
Dinsdag 15 en woensdag 16 oktober open van 10 uur tot 20 uur.
Donderdag 17 en vrijdag 18 oktober openvan 10 uur tot 18 uur.
Zaterdag 19 oktober open van 10 uur tot 16 uur.

Ook op de website van Labellov zal je items aan een zachte prijzen kunnen vinden.

Lees ook

Aanbevolen voor jou