Mode

Kristen Stewart neemt ons mee behind the scenes bij de nieuwste Chanel campagne

De "Le Château des Dames” campagnebeelden met Kristen Stewart en gefotografeerd door Juergen Teller is alles wat je wil zien vandaag.
Reading time 2 minutes
© CHANEL

Kristen Stewart, de modern muse van Chanel,  weet als geen ander wat een uitstekende Chanel-collectie inhoudt. De ontwerpen van creatief directeur Virginie Viard schitteren bij de samenwerking tussen ontwerper, fotograaf en ambassadrice tijdens een prachtige Chanel Métiers d'art 2020/21 collectiecampagne.

De nieuwe campagne werd door fotograaf Juergen Teller geschoten in het Château de Chenonceau, een 16e-eeuws kasteel in de Franse Loirevallei, dat als inspiratiebron diende voor de collectie en de locatie was van de show afgelopen december, waar Stewart de enige gast was.

Het Château de Chenonceau ademt zijn geschiedenis en zijn mysteries in de beelden die zijn vrijgegeven. Na de show op 3 december 2020, gefilmd in de grote galerij met zijn zwart-wit geblokte vloer, gaat deze campagne verder met het verkennen van het "Château des Dames": de actrice en Chanel-ambassadrice Kristen Stewart begint aan een romantische chassé-croisé voor de lens.

1623324881393890 02 metiers d art 2020 21 ad campaign photo juergen teller ld
© CHANEL

Deze campagne, belichaamd door Kristen Stewart, roept het silhouet op van de vrouwen die in het Château de Chenonceau hebben gewoond, van Catherine de' Medici tot Diane de Poitiers, maar ook dat van de hedendaagse vrouw. 
Het is een viering van de vrouw, van het detail en van de verfijning, die voortdurend opnieuw wordt uitgevonden door de creativiteit van Virginie Viard en de dialoog die zij onderhoudt met de Métiers d'art.

De video die het modehuis publiceerde, die de behind the scenes weergeeft, laat zien hoe de actrice doet alsof ze in het kasteel heeft gewoond, in een poging om de historische achtergrond van het iconische pand te kanaliseren.

1623324892274593 03 metiers d art 2020 21 ad campaign photo juergen teller ld
© CHANEL
1623324895094588 04 metiers d art 2020 21 ad campaign photo juergen teller ld
© CHANEL
Chanel

Lees ook

Aanbevolen voor jou