Mode

De Zweedse stijl is een ding en Matilda Djerf doet het ons voor

Een sprong in de wereld van Matilda Djerf: mode, honden en Djerf Avenue.
Reading time 3 minutes

Ze is lief, reist de wereld rond met haar vriend (tevens persoonlijke fotograaf), ze heeft haar eigen modemerk Djerf Avenue en ze heeft zojuist een schattige puppy aan haar familie toegevoegd.

Matilda Djerf lijkt het allemaal te hebben, vooral een geweldig gevoel voor stijl.

Nooit saai, haar outfits zijn altijd clean, fris en verfijnd, volgens de trends maar zonder haar eigen gevoel voor mode te vergeten: tussen herenoverhemden, oversized T-shirts en rechte broeken, ontdek hoe je Matilda's kenmerkende looks kunt recreëren.

/

Matilde is het perfecte voorbeeld van een zelfverzekerde, chique en relaxte vrouw on the go. Wat haar stijl speciaal maakt, is dat al haar outfits goede klassieke kleding als uitgangspunt hebben. Soms zijn we geneigd te vergeten hoe de eenvoudigste dingen het mooist zijn, en Matilda is hier om ons eraan te herinneren.

Al deze concepten en ideeën komen terug in haar merk: tijdloze stukken die er geweldig uitzien van maat XS tot XL, allemaal gemaakt van biologisch katoen en gekleurd met niet-giftige kleurstoffen.

Last but not least, foto's worden allemaal gemaakt met de filmrol: echte mensen, echte lichamen, echte oneffenheden, het echte leven; deze kleding is gemaakt om je goed in je vel te voelen, precies zoals je bent.

 

/

Als de chic-vintage stijl jouw ding is, volg dan deze gestolen tips van Matilda.

De look van het oversized shirt.

Een oversized herenoverhemd (wit of lichtblauw, is aan jou) is het antwoord op al je modeproblemen.

Combineer het met een comfortabele losse, rechte broek en geef het een twist met de schoenen: de Chanel zwarte leren 'Dad'-sandalen zijn op dit moment Matilda's favoriet, maar er zijn nog een paar opties waar je naar kunt kijken: The Row's Hook and Loop sandaal in leer of de goede oude Birkenstock Arizona Eva in het zwart.

Het shirt is een gemakkelijke keuze: het Breezy-shirt van Djerf Avenue. Je wordt het nooit zat.

/

De look met de minirok.

Als je geen zin hebt in een shirtbroekdag, hier is Matilda's tweede favoriete outfit:

Een basic oversized T-shirt met een monochrome rok en sandalen met bandjes; zonder de regel van simple-chic te vergeten. Perfect bij kleurrijke schoenen.

T-shirt must heeft een vintage touch en de rok is recht (met een kleine split aan de rechterkant als je kiest voor de Must Have Mini Skirt van Djerf Avenue).

Voor coole T-shirts bewapen je jezelf met geduld en ga je vintage shoppen, óf koop gewoon je favoriete van Djerf Avenue (de Wild Child One) of Urban Outfitters.

Paris Texas zou je moeten helpen je droomschoenen te vinden die bij de outfit passen.

/

's Morgens tijd verspillen met het kiezen van kleding is nu een verre herinnering.

Volg @Matildadjerf voor meer dagelijkse outfits en, belangrijker nog, voor alle video's en foto's Rufus de hond die zorgt voor een overload aan schattigheid.

Lees ook

Aanbevolen voor jou