Mode

Kleindochter van Diane von Furstenberg stelt tweede ready-to-wear collectie voor

Begin dit jaar kondigde Talita von Furstenberg haar eerste stappen als ontwerper aan en treedt ze daarmee in de voetsporen van haar grootmoeder Diane von Furstenberg. Dit najaar presenteert ze haar tweede collectie van haar romantische ready-to-wear collectie.
Reading time 54 seconds

Na een eerste capsulecollectie afgelopen zomer in samenwerking met haar grootmoeder Diane von Furstenberg, onthult Talita von Furstenberg nu een nieuwe pagina van deze unieke samenwerking voor de herfst-winter 2019-2020. Onder de naam "TVF for DVF season 2" bestaat de collectie uit 20 iconische stukken, die zowel vrouwelijk als retro ogen. Een collectie die voortbouwt op het succes van de eerste collectie. Op het menu: zachte truien en vesten in herfstkleuren, romantische jurken bezaaid met vlinderprints, retro setjes met een midi rok en satijnen avondjurken. Alles in een pastel kleurenpalet, varïerend van paars, groen, geel of roze.

Op en top romantisch en perfect om in te cocoonen: de collectie is nu online beschikbaar en in de DVF-winkel, Grand Cerfstraat, 11, 1000 Brussel.

De campagne met Talita von Furstenberg

/

De collectie

/

Lees ook

Aanbevolen voor jou