Mode

Kim Kardashian is 40 geworden: 40 looks tijdens haar best dressed moments

Biker shorts, leren broeken, bodycon jurkjes en sock boots: een overzicht van alle items die Kim K hebben gemaakt tot wie ze nu is.
Reading time 1 minutes

De queen of reality-TV is deze week 40 geworden. Happy birthday Kim Kardashian!

"Keeping up with the Kardashian", de show die de vijf Kardashian-Jenner vrouwen wereldwijd bekende maakte, is officieel bijna ten einde. Na 19 seizoenen, kondigde de momager Kris Jenner aan dat dit jaar het laatste zou zijn. Geen sneak peeks meer van de meest geschifte familie aller tijden: de cat fights, opvallende outfits en de meme-waardige conversaties die de familie kenmerkten, zullen ons zeker nog een aantal jaar bijblijven.

Kim is altijd bekend geweest als de leider van de wolfpack en of je het nu leuk vindt of niet, haar gevoel voor mode is in al die jaren flink geëvolueerd en zelfs uitgegroeid tot een bron van inspiratie. Al wat de brunette draagt, wordt instant een trend. Ook haar eigen collecties vliegen wereldwijd over de toonbank en bikershorts en trainingspakken mogen Kim dankbaar zijn voor haar bijdrage aan hun comeback.

Omdat we het getal 40 niet zomaar voorbij kunnen laten gaan, zetten we 40 van Kim's beste looks op een rijtje: scroll en oordeel zelf welke look op nummer één dient te staan.

/

Lees ook

Aanbevolen voor jou