Mode

Kendall Jenner gespot in een vlammende outfit van het Belgische label 'LĒO'

Kendall Jenner rockt een fierce and cool nummertje van het Belgische modemerk LĒO tijdens de 36e verjaardag van Khloé.
Reading time 2 minutes
© Léo Official

Khloé Kardashian werd op 27 juni 36 jaar oud en daarom gaf Kylie Jenner net zo'n extravagant feest als die ze voor haar dochter, Stormi, geeft. Er waren ballonnen die haar naam spelden (in het geval dat je even vergeten was op wiens feestje je was), kussens met haar gezicht erop (idem), en meerdere verjaardagstaarten.

Ook de kleding van de familie was spraakmakend. Als zus van Khloé, zijn alle ogen al gauw op Kendall Jenner gericht - en haar outfit did not disappoint. Kendall pikte namelijk een Belgisch merk eruit om de spotlights van Khloé te delen. In een reflecterend met vlammen bedrukt pak van het Belgische label LĒO, waar ze letterlijk uit de voornamelijk zwartgekleurde dresscode sprong, begroette Kendall iedereen met een grote lach.

De set bestaat uit de asymmetrische top van hun Nysa-lijn met nineties accenten en de bijpassende Lyonesse broek. Het feit dat de items reflecteren maken het de perfecte keuze voor een avondfeest zoals Khloé's verjaardag.

LĒO

Het Belgische label komt van Leonneke Derksen, afgestudeerd aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen, Joëlle Laederach en Matthias Medaer. Ze combineren met hun label atypische silhouetten in de hoop verschillende culturen aan te spreken en beelden, sferen en verhalen over te brengen.

Lonneke houdt tijdens het ontwerpproces steeds de zogenaamde ‘Léo-girl’ in haar achterhoofd, een meisje dat het verhaal van het merk vertelt en altijd chic blijft; of ze nu van een underground feestje komt of een lange reis gaat maken.

leo-official.com

1593432972055470 el dorado cover
Léo El Dorado - Short Sleeve Shirt 620€

Lees ook

Aanbevolen voor jou