Mode

De inspirerende preview van Chanels animatiefilm voor Métiers d'art 2021-22 wil je zien

Dinsdag 7 december 2021 presenteert Chanel de jaarlijkse collectie Métiers d'Art, genoemd naar het handwerk dat erin verwerkt is. Voor de show deed Chanel een beroep op de REMEMBERS Studio om animatiefilms en illustraties te maken, met een dromerig tafereel als het prachtige resultaat - compleet met acht symbolen van het Huis en de unieke architectuur van 19M.
Reading time 1 minutes
© Chanel

Voor de modeshow Chanel Métiers d'art 2021-2022, die op dinsdag 7 december 2021 wordt voorgesteld, heeft het Franse modehuis de productie van animatiefilms en illustraties toevertrouwd aan de studio REMEMBERS. De show wordt gehouden worden in 19M, het nieuwe onderkomen van de specialisten van Chanel, aan de noordelijke rand van Parijs. Het decor van de show, evenals manga en avant-garde, zijn een groot onderdeel van de esthetiek van de films en de illustraties.

/

Acht modellen die dicht bij het Huis staan - Fran Summers, Pan Haowen, Mariam de Vinzelle, Rianne Van Rompaey, Loli Bahia, Mica Argañaraz, Lola Nicon en Akon Changkou - worden geportretteerd in de teaser als denkbeeldige werelden geïnspireerd op acht Métiers d'art: Lesage, Lemarié, Massaro, Maison Michel, Goossens, Desrues, Atelier Montex en Lognon. De preview van de film is alvast subliem en we kunnen alvast niet wachten op dinsdag 7 december 2021 op de werelwijde reveal...

Chanel

Lees ook

Aanbevolen voor jou