Mode

How to wear: de midi-rok

Perfect voor wie die korte rokjes onhandig vindt (zoals op de fiets, ahum) maar toch wil genieten van de zwierige look. De midi-rok is de uitkomst! Maar hoe draag je 'm?
Reading time 2 minutes

Hij is lekker luchtig, classy en zeer on trend. We hebben het over de midi-rok, een kledingstuk dat al vele jaren ronddwaalt in het modespectrum. Was deze halflange rok een aantal decennia geleden vooral weggelegd voor preutse huismoeders, inmiddels wordt het omarmd door de meest hipste modeliefhebbers. En dat is niet zo vreemd; je kunt 'm namelijk trés chique en gemakkelijk tevoorschijn halen in de zomer én in de herfst of winter. Draag er een strappy sandaal onder en voila, je bent klaar voor de hitte of kies voor een panty en, hoppa, laat die kou maar komen.

Zelf kiezen we ervoor om deze zomer een silky exemplaar te combineren met een strakke body en muiltjes. Of ga voor een nonchalante denim-variant en mix 'n match het met je favoriete oversized T-shirt, hoge hakken, of platformsandalen. 

Get inspired!

Nog meer inspiratie nodig voor dit voorjaar?

Omdat we dol zijn op een gezonde dosis modeinspiratie, delen we elke week de grootste mode-hits gevonden op Instagram. Zo hadden we het eerder al over de extravagante, Victoriaanse mouw, hoe je je herfstblazer in de zomer kunt dragen, de perfecte all white look en de wederkeer van de beruchte strappy zeroes sandal

Lees ook

Aanbevolen voor jou