Mode

Hier laat je je initialen in graffiti op je Balenciaga spuiten

Tot 3 november 2019 kunnen Balenciaga fans hun hourglass tas onder andere bij Galeries Lafayette in Parijs in graffiti laten customizen. Ontdek hier in welke andere steden en flagshipstores je de Ephemeral Handbag Shop vindt.
Reading time 1 minutes

Wie droomt er niet van om haar naam op haar favoriete designer tas te zien? Gezien bij sterren en A-listers met hun custom Birkin tas of met de hand beschilderde Louis Vuitton Monogram aktentasjes. Dus nu ook op onze wishlist! Fans  hun geduld werd nog even op de proef gesteld, maar nu pakt Balenciaga uit met een "Ephemeral Handbag Shop". Bij deze pop up in onder andere Galeries Lafayette in Parijs kan je een selectie tassen uit de herfst-winter 2019 collectie laten personaliseren met je initialen of geboortedatum in graffiti. Zo oogt je zwarte Balenciaga hourglass een tikkeltje stoerder met fel, contrasterend opschrift in witte verf. Naast Parijs, vind je de Balenciaga Ephemeral Handbag Shop ook in LA, Dubai, Beijing, Tokyo en Osaka. Op de website vind je verder een overzicht van deelnemende Balenciaga flagshipstores die de personalisering ook on-site aanbieden.

De tijdelijke boetieks zijn al even out-of-the-box als de ontwerpen van het merk: geïnspireerd op vernielde, openbare plaatsen doen de pop-ups denken aan een drukke straat, een 'platgelopen' bushalte. Snel zijn is de boodschap, want  nog tot eind 2019 kan je je Balenciaga van een unieke handtekening voorzien.
 

In Parijs kan je de Ephemeral Handbag Shop in de Espace Galeries Lafayette Haussmann (koepel op de begane grond) nog tot 3 november 2019 ontdekken.

Lees ook

Aanbevolen voor jou