Mode

Het Belgische designduo Muller Van Severen geeft Camper een make-over

Ze namen de winkel in Antwerpen onder handen en creëerden een nieuwe, frisse ruimte.
Reading time 1 minutes

Het Spaanse schoenenmerk Camper, dat bekend staat voor zijn creatieve schoenen, heeft het Belgische designduo Muller Van Severen ingeschakeld om zijn gloednieuwe winkel in Antwerpen in te richten. In het kader van Campers To&ether project creëerden de ontwerpers een nieuwe, frisse ruimte met zowel opvallende contrasten als een samenhang, waarin hun speelse benadering van texturen en kleuren duidelijk naar voren komt.

 

Muller Van Severen door Mirjam Devriendt

Muller Van Severen: "We hebben ons voor de inrichting van de winkel gebaseerd op de afmetingen van een schoen en op het bestaande marmeren display meubel. De eenvoud van het rechthoekige display vormt een tegengewicht voor het weelderige, rijke patroon van het marmer. Dat concept hebben we doorgetrokken voor de volledige inrichting van de winkel: we plaatsten de schoenen in marmeren, verlichte displays die ze letterlijk in de spotlights zetten.

Andere elementen, zoals de bank, de lampen en het scherm, zijn uitgevoerd in het typische Camper-rood dat je vaak terugvindt in onze collecties. Zo probeerden we beide werelden te connecteren".

 

Camper Store Antwerp
Ijzerenwaag 14, 2000 Antwerpen
T: +32 3 830 52 82
Openingsuren: Ma - Vrij: 10u-18u, Zat 10u-18.30u, Zondag gesloten.
www.camper.com

Foto door Sánchez y Montoro

Lees ook

Aanbevolen voor jou