Mode

Op dit gloednieuw platform kan je mode lezen èn kopen

Wat startte met een mood board op Instagram, groeide uit tot een online media platform mèt online shop. Cult Gaia, Nanushka, Acler...need I say more? Ontdek het unieke concept van TownHouse Work/Shop.
Reading time 1 minutes

Aan het hoofd van dit originele concept staat Diane Vermont, een jonge twintiger die het perfecte huwelijk vond tussen online media en een e-shop. In een tijd waar shops evolueren naar inspirerende platforms en media platforms op hun beurt meer gelinkt worden met retail (denk maar aan Instagram die shoplinks introduceerde). Diane vond dat het tijd was om de twee te verenigen in haar project 'TownHouse Work/Shop', waar experience, inspiratie en entertainment centraal staan.

TownHouse Work/Shop onderscheidt zich als een gespecialiseerd platform voor professionals, fanatiekelingen en al wie droomt van zijn eigen business in de mode. Als reseller van een zorgvuldig gekozen selectie veelbelovende designermerken (Instagrammers, je wordt gewonnen), maar ook aanbieder van informatie, artikels, interviews en  zelfs podcasts, heeft deze e-shop alles in huis om ons modelievend hart te veroveren.


Ontdek TownHouse Work / Shop hier.

 

Lees ook

Aanbevolen voor jou