Mode

Gaat Meghan Markle ontwerpen voor Givenchy?

Welk merk wil nu niet samenwerken met het it-koppel van het moment? Geruchten verklappen dat Meghan en Harry al in onderhandeling met Givenchy zouden zijn.
Reading time 2 minutes

Het valt niet te ontkennen dat Meghan Markle een echte fashionista is. Haar stijlvolle looks zijn altijd  een geliefd gespreksonderwerp geweest van alle mediabelangstelling. Haar verfijnde en effortless stijl valt niet te betwisten, dus zo verwonderlijk is het niet dat er geruchten zijn dat ze zou gaan samenwerken met Givenchy, nadat bekend raakte dat ze afstand zou nemen van het Britse koningshuis.

Markle is al langer bevriend met het modehuis. Ze verscheen afgelopen jaren wel vaker in een ontwerp van Givenchy, zelfs voor formele aangelegenheden. Maar het ultieme bewijs van haar liefde voor Givenchy valt samen met de dag van haar huwelijk. Het was namelijk Megan zelf die contact opnam met Clare Waight Keller om haar iconische trouwjurk te ontwerpen.

Volgens de krant The Sun is het mogelijk dat de onderhandelingen met Givenchy al even aan de gang zijn, er wordt  zelfs gespeculeerd dat Harry ook deel van de samenwerking zou zijn! Meghan en Harry zouden naar verluid samen met het merk een capsulecollectie ontwerpen van kleding, accessoires, parfums en make-up.

"Meghan is enorm gepassioneerd door de mode-industrie en er zijn verschillende gerenommeerde merken die het koninklijke duo maar al te graag willen inschakelen voor hun projecten. De onderhandelingen met Givenchy zijn al in een verdere fase, zo een project zou enkele miljoenen (Britse pond) kunnen opbrengen", volgens een bron in The Sun.

1579685399667191 meghan 1
Getty Images

 

 

Lees ook

Aanbevolen voor jou