Mode

FILA x Weekday komt terug!

Vorige zomer bundelden FILA en Weekday voor het eerst hun krachten. Het resultaat was een sportieve capsulecollectie die binnen no time uitverkocht was... Voor wie destijds net achter het net viste is er nu goed nieuws...
Reading time 57 seconds

...het Zweedse modelabel en het nineties sportmerk komen voor een tweede keer samen voor een collab! Nadat de eerste collectie als warme broodjes over te toonbank vlogen, vonden de twee het duidelijk tijd om deze zomer opnieuw een sportief randje te geven aan een aantal klassiekers. En klassiekers zijn het zeker! Weekday heeft voor deze collectie namelijk een aantal FILA-archiefstukken in een nieuw jasje gestoken met een fris kleurenpalet. Denk hierbij aan neongroene sporswear, koraalroze jassen, beige broeken en blauwgrijs sportbeha's, Disruptor-sandalen en Fila 95-sneakers.

 

Kun je nog meer goed nieuws verdragen? Je hoeft namelijk niet lang te wachten om je favoriete item van deze 25-delige streetwear collectie te bemachtigen! De collectie ligt namelijk al per 11 juli in de winkels. 

 

 

1562678597676960 fila for weekday 11562678597963929 fila for weekday 3

Bekijk hieronder meer van de collectie:

/

Lees ook

Aanbevolen voor jou