Mode

De eigenzinnigheid van Maison Kitsuné ontmoet verfijning van Montblanc in een collab

Het Duitse Montblanc teams up met het onafhankelijke Parijse modemerk Maison Kitsuné om een capsule collectie lederwaren, draagbare gadgets en schrijfaccessoires te creëren. Twee merken met zeer verschillende oorsprongen, verhalen en filosofieën, maar met een complementaire mentaliteit. Dit kun je verwachten...
Reading time 2 minutes
© Montblanc x Maison Kitsuné

Als er iets is dat we het afgelopen anderhalf jaar vol lockdowns, aflastingen en teleurstellingen hebben gerealiseerd, is het dat we het leven moeten vieren. In dat kader zetten Montblanc en Maison Kitsuné’s Art De Vivre een capsule collectie op. De signature lederwaren van Montblanc hebben een originele update gekregen van Maison Kitsuné, het mode-, muziek- en lifestylemerk dat wereldwijd bekend staat om zijn relaxte cool en au-courante raffinement. Het resultaat is een combinatie van de twee verschillende iconische lijnen van Montblanc lederwaren met een casual uiterlijk die kenmerkend is voor de Art de Vivre van Kitsuné.

Gemaakt van Saffiano bedrukt leer en voorzien van een design-herinterpretatie van Maison Kitsuné's kenmerkende 'Camo Fox' print bevat de collectie een selectie van lederwaren in verschillende formaten, accessoires en ceinturen ontworpen voor onverschrokken creatievelingen die zich op individuele en originele manieren uiten.

1625390629635671 mtbxmk treppe 013 3 2168090
© Montblanc x Maison Kitsuné

Nice to know: "kitsuné" komt van het Japans en betekent "vos". Het is een symbool van veelzijdigheid dat volgens de legende de kracht bezit om van gedaante te veranderen, zoals Kitsuné zich ook uitdraagt als brand. Denk aan de steeds veranderende inspiratie, een modemerk (Maison Kitsuné), een muzieklabel (Kitsuné Musique) en cafés, branderijen, bars en restaurants (Café Kitsuné)...

 

Dit keer vinden we een collectie met een ruime clutch met externe insteekvakken tot een ruime draagtas die perfect is om te dragen naar je job, de sportschool of alles daartussenin... De messenger crossbody bag die je ook in de capsule ontdekt is een voortzetting van de designtaal van de collectie, maar met een meer streetwear vibe. Er zijn nog casual denim opties (zoals Wong) en losse kleding om te matchen met je favoriete paar sneakers. Tot slot is er nog een Montblanc MB 01 slimme headphone om onderweg naar je favoriete beats te luisteren en een lederen notitieboek versierd met het 'Camo Fox' patroon om creatieve gedachten en ideeën vast te leggen.

/

Montblanc x Maison Kitsuné capsule collectie is sinds 24 juni 2021 verkrijgbaar, meer informatie op montblanc.com.

Lees ook

Aanbevolen voor jou