Mode

Deze nieuwe Chanel tas duikt bij elke influencer op

De nieuwe 'Chanel 19' tas debuteerde tijdens het defilé herfst-winter 2019-2020 en is de ster van het Parijse modehuis. Het bewijs? Op Instagram kunnen we er niet om heen, van Pernille Teisbaek tot Aimee Song en Negin Mirsalehi. Een close-up.
Reading time 1 minutes
© Hanna Lassen/Getty Images

Op Instagram merkten we het al op, de meest gevolgde influencers van het moment, waaronder Camille Charrière, Negin Mirsalehi, Arielle Charnas en Aimee Song, hebben massaal de nieuwste Chanel tas geadopteerd, van New York tot Parijs, Madrid en Los Angeles: de Chanel 19. Nu al een emblematisch model, genoemd naar zijn geboortejaar: 2019,  een knipoog naar de 2,55 die Mademoiselle Chanel in februari 1955 creëerde.

Met het logo van het Parijse modehuis, de tweed of lederen uitvoering van het soepelvallend model, de oversized stikking, de typische schakelketting (in zilver of goud), en de iconische dubbele C-sluiting maken de Chanel 19 nu al tot een must-have voor modemeisjes.

Wat meer? In een poging om aan de uiteenlopende stijl van de hedendaagse fashionista te beantwoorden, komt de Chanel 19 in drie maten en is hij verkrijgbaar in tijdloze kleuren zoals zwart, beige, wit, maar ook in statement kleuren als turquoise, groen, donkerrood en donkerroze. Deze nieuwste telg van Chanel is aan een opmars bezig, zowel in het straatbeeld als op social media. Maar of hij op weg is om de iconische 2.55 van de troon te stoten? Oordeel zelf, hier vind je tal van trendsetters die dit model al hebben omarmd.

Lees ook

Aanbevolen voor jou