Mode

Deze celebrities voorspelden het al: de Twist van Louis Vuitton

Sinds de eerste versie in 2015 verscheen, duikt de Twist de winter in als nieuwe it-bag van het merk. Louis Vuitton trekt deze keer de kaart van kleur.
Reading time 2 minutes

Het eerste succes

Anno 1988. Louis Vuitton presenteert de "Trapeze", een platte leren tas waarvan de sluiting bestaat uit twee met elkaar verweven letters V. Op deze voorganger baseert Nicolas Ghesquière zich voor zijn volgende succes, de "Twist" die voor het eerst op de catwalk van de cruisecollectie uit het jaar 2015 verschijnt. Wie herinnert zich nog dat defilé onder het toeziend oog van Jennifer Connelly en Adèle Exarchopoulos, met als enige set dressing een video projectie van een met rotsen bezaaide bodem van de oceaan, het werk van de kunstenaar Ange Leccia?

De kunst van verandering

Nicolas Ghesquière trekt de transformatie door met een grafisch gebogen gesp, die hij op sommige modellen durft te kantelen tot 45 graden die een sterk optisch spel oplevert. Hij voegt er een ketting aan toe waarvan de schakels  geïnspireerd zijn op een nautisch kanaal in Japan. Met haar slanke looks is dit model uiterst praktisch. Dankzij de flexibele schouderriem draag je de Twist over de schouder, in de hand of als "cross body". Een versatiele tas die zijn naam 'Twist' alle eer aandoet. De Twist is beschikbaar in een Monogram canvas uitvoering, een Monogram Palm-patroon, in denim uitvoering en natuurlijk de Epi-leren versie, om dit seizoen een statement in wit te maken.

Deze celebrities zijn al onafscheidelijk met hun Twist : Jessica Biel, Gigi Hadid, Selena Gomez en Camilla Coelho.

Lees ook

Aanbevolen voor jou