Mode

Deze 3 accessoires maken je herfst outfit af

Accessoires zijn onmisbaar. Ze kunnen een simpele garderobe upgraden en instant een trendy adopteren. Een paar juwelen, een hoedje of haar-accessoire en elke basic outfit ziet er anders uit. Deze 3 accessoire-trends zullen we de hele winter lang op onze radar zien verschijnen. Wij kozen enkele leuke exemplaren uit.
Reading time 3 minutes
Haaraccessoires

Scrunchies, haarbanden, haarlinten, haarspelden... We krijgen geen genoeg van haaraccessoires dit jaar. We zagen deze trend al in het voorjaar, maar we nemen hem zeker nog mee naar 2020. En waarom ook niet? Haaraccessoires zijn praktisch én cute. Wat haarstijlen betreft zagen we ook enorm veel vlechten (leuk om een haarlint in te verwerken) en lage (je leest het goed) staarten op de catwalk. 

Pack met 4 metallic scrunchies (Bershka).
Shop hier. 

 

Fluwelen diadeem (Zara).

Shop hier voor serieuze Blair Waldorf vibes. 

Haarlint met bloemenprint (Pull & Bear).

Shop hier. 

Haarclip set (Weekday). 

Shop hier. 

Bucket hats

Jep, bucket hats are still trending. Alweer een hype die cool én handig is. Een bucket hat kan je bijvoorbeeld dragen om je haar te beschermen bij regen. Of om incognito je huis te verlaten. Of om een bad hair day te verbergen... Tegelijkertijd zie je er hip uit. Het leuke is ook dat er oneindig veel varianten zijn op dit hoofddeksel, dus je vindt er sowieso eentje naar jouw smaak. 

Reflecterende bucket hat (Urban Outfitters).

Shop hier. 

Roze bucket hat (Acne Studios). 

Shop hier. 

Bucket hat met print (Ganni). 

Shop hier. 

Fuzz bucket hat (Weekday). 

Shop hier.

Zwarte bucket hat (H&M).

Shop hier.

Belt bags

Na de fanny pack, is er nu de belt bag: een superhandig en toch stylish accessoire. Het is een riem, maar het is tegelijk ook je tas waar je de deur mee uit gaat. We zagen deze trend vorig jaar al, bij onder andere Fendi, maar nu breekt hij pas echt door. De belt bag is praktisch en staat supercool over een oversized vest. 

Quilted belt bag (Monki).

Shop hier.

Croc belt bag (Nanushka).

Shop hier.

Zwarte belt bag (YASXEVIANNA).

Shop hier.

Lees ook

Aanbevolen voor jou