Mode

Deze 25 modemomenten uit Sex and the City schreven geschiedenis

Om je nu al klaar te stomen voor de HBO Max-reboot van 'Sex and the City', hier zijn de 25 beste modemomenten van je vier favoriete New Yorkse leading ladies:Carrie, Charlotte, Miranda en Samantha.
Reading time 2 minutes

Nog voordat Gossip Girl er was, werden de straten van New York City gedomineerd door de vier leading ladies van Sex and the City : Carrie Bradshaw ( Sarah Jessica Parker ), Miranda Hobbs ( Cynthia Nixon ), Charlotte York (Kristin Davis) en Samantha Jones (Kim Cattrall). Hun talloze pogingen om liefde en succes te vinden in de Big Apple gedurende zes seizoenen van de serie en twee daaropvolgende films hebben hen een statuut bezorgd van de vier meest iconische tv-personages en, net als Gossip Girl, blazen ze hun karakters nieuw leven in met een reboot op HBO Max .

De originele serie die van 1998 tot 2004 liep, was een uithangsbord van het New Yorkse stadsleven en de typerende mode uit de jaren 90 en vroege jaren 2000. Nu nog verwonderen fans zich over hoe de Manolo Blahnik-verslaafde Carrie erin slaagde haar leven te leiden met een designer gevulde kast in een ruim Upper East Side-appartement, terwijl ze werkt als columnist voor een lokale (fictieve) krant, The New York Star . Hoewel het antwoord het best kan worden toegeschreven aan filmmagie, danken wij de ware magie aan outfits waarin de vier vrouwen het scherm sierden, alsof New York een grote catwalk was. Niet meer dan een mix van designer-, vintage- en tweedehandskledij van kostuum designer Patricia Fields, vormen de stijlgeheimen van de SATC cast, die tot op vandaag de dag nog steeds een grote inspiratiebron is voor fashionista's en influencers. Om je alvast klaar te stomen voor de reboot van Sex And The City: dit zijn de 25 beste looks van all zes seizoenen.

/

Tags

serie

Lees ook

Aanbevolen voor jou