Mode

De Scotch & Soda x Blair Breitenstein limited edition capsule is schilderachtig mooi

De een expressieve pre-autumn collectie ging Scotch & Soda in zee met de in New York City gevestigde illustrator Blair Breitenstein. Resultaat is een schilderachtige limited edition capsule die de herfst ontzettend veel kleur geeft.
Reading time 1 minutes

Dit seizoen werken Scotch & Soda samen met de in New York gevestigde illustrator Blair Breitenstein aan een pre-autumn capsule collectie met stukken voor mannen, vrouwen en kinderen met prints van de hand Breitenstein die een geliefde artiest is in fashion middens. De stijl van Breitenstein en de resulterende capsule delen een mooie symmetrie met de Parijse invloeden van Kees van Dongen, de Nederlandse schilder wiens werk een rode draad weeft doorheen het Fall/Winter19-seizoen van het merk. Gelaagde houtskoollijnen en Blair's fascinatie voor grote ogen culmineert in frisse kunstwerken die perfect passen bij de arthouse-thema's van de hoofdcollectie van Scotch & Soda.

 

 

/

De Blair Breitenstein-capsule is slechts één van de vele opvallende projecten die een aanvulling vormen op de hoofdcollectie. De Scotch&Soda x Blair Breitenstein laat de wereld zien door de grote ogen van Blair terwijl ze haar kenmerkende moderne draai geeft aan Scotch & Soda's FW19 toile du jouy prints en hero looks. Geïnspireerd door de expressionistische beweging, combineert Blair sterke en zelfverzekerde houtskoolcontouren met grillige waterverf hetgeen resulteert in hedendaagse illustraties die een hit zijn gebleken onder zowel fashion addicts als de schare aan Breitenstein Instagram-volgers.

Lees ook

Aanbevolen voor jou