Mode

De nieuwste 'quarantaine' trend op Instagram: de pillow dress

Wanneer de verveling toeslaat, viert creativiteit hoogtij. Ooit gedacht dat je favoriete zomerjurk een 'pillow dress' zou zijn?
Reading time 1 minutes

Nog voor trends in het straatbeeld verschijnen, spot je ze eerst op Instagram. En toch betwijfelen we het of deze nieuwe trend verder zal reiken dan de deuren van de slaapkamer. Na de XL sportshirts - zoals die van de Lakers -, of het witte mannenhemd die met een strakke riem in de taille gedragen wordt, is het nu de beurt aan een nieuw jurkje. Vergeet de 'little black dress', kussens zijn de nieuwste hype die hoofden doen draaien. Ongetwijfeld een vervolg op de grappige trend van de bekende watermeloenjurkjes vorig jaar, waarbij influencers spelen met de optische illusie van een schijfje watermeloen die eruit ziet als een op maat gesneden strandjurk.

In tijden van quarantaine, wanneer we het grootste deel van onze tijd thuis doorbrengen, maakt verveling plaats voor creativiteit. Waag je je ook aan deze trend van de 'pillow dress'? Neem een kussen die groot genoeg is, houd hem voor je buik en draag er een brede riem over. Net zoals een ander jurkje of een 'Little Black Dress', werk je ook deze af met de juiste accessoires: stiletto's, een Dior-tas, oorbellen... De jurk ging intussen al viraal dankzij deze influencers op Instagram.

Lees ook

Aanbevolen voor jou