Mode

Breekt de cut-out trend dankzij deze jurk dan toch echt door deze zomer?

De meest sexy jurk van het moment is van dit Australische merk dat viraal gaat op Instagram.
Reading time 2 minutes
© Instagram: Christopher Esber

De cut-out: een trend die nooit volledig domineert, maar ook geen seizoen níet aanwezig is. Wellicht komt daar deze zomer verandering in dankzij de Ruched Pivot Tank Dress van Christopher Esber. Je zou denken dat de cut-out iets wegneemt (pun intended), maar in feite is het een hele stijlvolle jurk.

Zoals we zeiden: de cut-out is nooit hélemaal afwezig. We noemen maar een paar voorbeelden: Kate Hudson in Atelier Versace tijdens Paris Fashion Week in zomer 2015, (de zwangere!) Olivia Wilde in een cut-out Rosie Assoulin jurk tijdens de CFDA Awards in zomer 2016 in, Gigi Hadid in een shimmering kanariegele Prabal Gurung jurk in 2017, Priyanka Chopra in een Dion Lee mantelpakje tijdens een interview bij Late Night With Seth Meyer in 2018 en Brooke Testoni in een jurk van Elissa McGowan met een tactisch uitgesneden gat bij de boezem in 2019.

Maar in 2020 gezien: de cut-out jurk die je met touwtjes vastzet, maar wel zo dat er huid verschijnt. Christopher Esber, door wie we al vaker verrast zijn met uiterst stijlvolle cut-out items - Zendaya was niet voor niets uitgeroepen tot 'best-dressed celebrity' tijdens de 2019 People’s Choice Awards - heeft het voor elkaar gekregen dat de trend deze zomer toch echt lijkt door te breken. Mark our words: dit Australische modemerk zit in de lift, net als de jurk.

1593706103861176 large christopher esber purple ruched disconnect pivot tank dress
Christopher Esber Ruches disconnect pivot tank dress $890 (792,22€)

Lees ook

Aanbevolen voor jou