Mode

Collab news! De nieuwste Moncler Genius samenwerking is met Noir Kei Ninomiya

Moncler Genius onthulde onlangs een toffe samenwerking met de toffe Japanse ontwerper Kei Ninomiya van het label Noir Kei Ninomiya.
Reading time 2 minutes
/

Bloemenjurken, ruffles en plissérokken wekken al snel een specifiek romantisch beeld op. Iets met roze wolken, pastelkleuren, idyllische tuinen en eenhoorns die over regenbogen vliegen. Het ontbreekt vaak een beetje aan edginess. Kei Ninomiya weet dit romantische cliché echter volledig kapot te slaan met zijn collectie voor Moncler Genius, die onlangs werd gepresenteerd door middel van futuristische virtuele modellen. Bij Noir Kei Ninomiya X Moncler zien we ook bloemenjurken, ruffles en plissérokken voorbijkomen, maar dan wel uitgevoerd in intens zwart. Koel leder en hoogglanzend nylon vormen in deze collectie talloze lagen en veelvuldige losse elementen die allen aan elkaar worden geconstrueerd of geregen met behulp van metalen ringen en kettingen. De finishing touch? Bloemen met studs en punky ballerina’s. Dat is pas romantiek met een rauw randje! 

1557751848744327 6 moncler noir kei ninomiya set up 031557751848401702 6 moncler noir kei ninomiya set up 06

Moncler Genius werkt het hele jaar door samen met talenten als Simone RochaCraig Green en - nu ook - Kei Ninomiya. Hierbij krijgen ze de mogelijkheid om Moncler als brand op een volledig eigen manier te interpreteren en te definiëren door middel van toffe collecties en mindbending installaties. Hiermee leidt Moncler een nieuw hoofdstuk in waarmee ze de modewereld uit dagen om constant - dus niet alleen op vaste momenten in het jaar - te blijven ontdekken en te innoveren. Wij zijn in elk geval heel benieuwd naar de rest van dit hoofdstuk ingevulld zal worden .

 

1557751849486396 6 moncler noir kei ninomiya set up 021557751849130114 6 moncler noir kei ninomiya set up 04

Lees ook

Aanbevolen voor jou