Mode

"Chiara Ferragni Unposted" : de docu over haar leven als influencer komt er eindelijk aan

Hoewel we wisten dat een documentaire over het buitengewone leven van Chiara Ferragni, één van 's werelds meest toonaangevende influencers, werd voorbereid beginnen enkele van de eerste stukjes informatie door te sijpelen. En we weten wanneer de docu zal worden onthuld.
Reading time 56 seconds

Terwijl ze in augustus met haar echtgenoot, de Italiaanse rapper Fedez, zou trouwen, onthulde Chiara Ferragni bijna een jaar geleden dat een exclusieve documentaire over haar leven werd voorbereid. Elf maanden later weten we eindelijk iets meer. Op Instagram deelde de blogger, gevolgd door ongeveer 17 miljoen abonnees, het officiële account van de repotage getiteld 'Chiara Ferragni Unposted'. Op de betreffende feed, één enkele publicatie: een foto genomen achter de schermen van de opname van de documentaire, waarop we de zakenvrouw in interview zien. Volgens de laatste geruchten wordt  de film gepresenteerd op het Filmfestival van Venetië, dat op 28 augustus van start gaat. Er wordt ook gezegd dat de docu werd geregisseerd door de Italiaanse Elisa Amoruso.

Als er al geruchten over een vermeende productie van Netflix circuleerden, werd daar niets over bevestigd. Op dit moment is nog geen officiële releasedatum bekendgemaakt. To be continued.

Lees ook

Aanbevolen voor jou