Mode

Brussel is een boetiek rijker, van deze Belgische ontwerpster

Belgisch merk Nathalie Vleeschouwer is on a roll en opent donderdag 11 juni 2020 een vijfde, gloednieuwe winkel in de hoofdstad.
Reading time 1 minutes

Gekend om de vele antiquairs, een plek waar zich veel vintageshops bevinden en de trendy boetieks weten er inmiddels ook de weg naartoe te vinden – de Zavel is zo gek nog niet. En dat heeft Nathalie Vleeschouwer maar al te goed door, want die opent er de vijfde brandstore van haar maison.

1591353846006717 ng nathalie vleeschouwer nv knokke
© Nightingale

De creatieve sfeer van de Zavel sluit naadeloos aan bij de collecties van Nathalie. Sinds het ontstaan van de vrouwencollectie in 2011, biedt Nathalie Vleeschouwer subtiele elegantie aan elke vrouw met karakter die vol zelfvertrouwen actief in het leven wil staan. Inspiratie komt uit alle windhoeken, maar wordt door Nathalie en haar creatief team gedistilleerd in het hoofdkwartier in Antwerpen.

Het interieur is, zoals bij de andere winkels, gemaakt door Vleeschouwers man, Jan Bevernage. Op de bovenverdieping zullen op termijn ook interieur interieuritems van eigen makelij te koop zijn.

1591353885274797 ng nathalie vleeschouwer fragile nv antwerpen
© Nightingale

We vinden de nieuwe store aan de Ernest Allardstraat in Brussel, naast de vier reeds bestaande Belgische brand stores in Antwerpen, Gent, Knokke en Lier en 150 multibrand boetieks van Amsterdam tot Tokyo.

Nathalie Vleeschouwer Brussel
Ernest Allardstraat 8
1000 Brussel
Wo-zo: 11u00 - 18u30

Lees ook

Aanbevolen voor jou