Mode

#BRB: Even offline met Zalando en Adidas

Zalando en Adidas sloegen de handen in elkaar voor de exclusieve 'MY SUPERCOURT MY STORY' campagne. We gingen mee naar Berlijn, legden onze GSM's aan de kant en leefden bewust in het hier en nu.
Reading time 2 minutes
© SMELTY

Zalando x Adidas verwelkomen ons in een prachtig verborgen plekje, in het midden van de groene bossen te Berlijn. Er wordt ons meteen gevraagd om onze GSM's op te bergen in een locker. Nog geen 10 minuten later beginnen de eerste afkick verschijnselen al. We grijpen automatisch naar onze GSM om leuke momenten vast te leggen of iets op te zoeken tijdens een conversatie maar die zit natuurlijk veilig weggeborgen. 

Na een heerlijke lunch valt het ons meteen op hoeveel dieper de conversaties zijn. Aangezien je niet kan vluchten op je GSM, heb je enkel elkaar om op terug te vallen. Verhalen duren langer, discussies worden onderbouwd met eigen argumenten en de connecties worden tastbaarder.

Aangezien events tegenwoordig allemaal draaien rond 'Instagram or it didn't happen', was dit event een echte verademing. Een stimulans om te leven in het hier en nu en inspiratie op te doen in een omgeving zonder social media

/

Ook 's avonds wordt de offline lijn doorgetrokken op een event in een grote loods. We nemen deel aan een Vogueing workshop door House of Xtravaganza, terwijl er live art gebracht wordt door het Berlijnse trio Marius Bergmann, Cong Bui Dinhen  en Luis-Claudio J.F van SOULKISSESARTS. De hoofdact is een optreden van de Nederlandse singer-songwriter Sevdaliza die ons doet wegdromen met haar experimentele vibes. 

De artiesten droegen allemaal de nieuwe Supercourt sneaker van Adidas. "In de nieuwe MY SUPERCOURT MY STORY-campagne willen we dat een sneaker de verhalen vertelt die we meemaken. Door dit te doen, wordt de Supercourt voor ons allemaal een partner om mee naar buiten te gaan, onze GSM’s een paar uur achter te laten en te worden geïnspireerd door de realiteit buiten social media", aldus Matthias Haase, Business Owner creative.lab bij Zalando.

Wil je meer te weten komen over de MY SUPERCOURT MY STORY-campagne? Neem dan snel een kijkje op zalando.be

MY SUPERCOURT MY STORY

Lees ook

Aanbevolen voor jou