Mode

Bottega Residency: een nieuw project dat hoop brengt voor creatievelingen

In onzekere tijden, biedt Bottega Residency een virtuele ontmoetingsplaats voor creatievelingen, inspiratie en hoop. Noteer alvast deze tips voor een weekend vol culinaire, muzikale en filmtips.
Reading time 2 minutes

Elke week biedt Bottega Residency zijn team, muzen en talenten de kans om inspiratie en de creatieve geesten en werken die hun leven hebben beïnvloed, te delen en te vieren. Met dit unieke platform brengt het merk schrijvers, muzikanten, regisseurs en zelfs artiesten samen om niet alleen hun banden met het huis te vieren, maar is zelfs een klankbord om andere belangrijke hoogtepunten in hun carrière te delen.

De komende dagen worden we ondergedompeld in een universum van inspiratie van deze talenten: ook zij hebben een favoriete artiest, designer, auteur of muze. Vrijdagavond brengt een van de artiesten een live concert. Op zaterdag demonstreert een chef-kok, rising star in de culinaire kringen, hoe je de beste gerechten thuis op tafel tovert. Op zondag krijg je cinema voorgeschoteld, met een fijne selectie filmtips, in samenwerking met een expert uit de filmwereld. Deze multi-disciplinaire ontdekkingsreis heeft als doel om inspiratie, activiteiten en een collectieve steun te bieden. Maar bovenal maakt Bottega Residency er een erezaak van om het weekend goed in te zetten met quality time ondanks tijden van een lockdown. Een mooi collectief om nieuwe horizonten te ontdekken, die ons doen dromen ...

Met Bottega Residency geeft het Italiaanse modehuis een nieuwe invulling van luxe. Een inspirerende escapade die de ware betekenis van "bottega" belichaamt, wat "workshop" betekent in het Italiaans. Aan Daniel Lee, creatief directeur van Bottega Veneta, de eer om het startschot te geven.

“Bottega Veneta staat voor creativiteit en kracht. In deze bijzonder moeilijke tijd vinden we het belangrijk om deze waarden te promoten en vreugde en hoop te verspreiden binnen onze gemeenschap en daarbuiten. - Daniel Lee
Bottega Residency - Daniel Lee

Lees ook

Aanbevolen voor jou