Mode

Het beste zonnebrilmontuur op basis van je sterrenbeeld

Waarom ook niet? Vind het perfecte zonnebrilmontuur in zomertinten die bij jouw sterrenbeeld past, oftewel je astrologisch teken.
Reading time 5 minutes

In de afgelopen catwalkseizoenen hebben ontwerpers weliswaar oversized zonnebrillen uitgeroepen tot de meest trendy nieuwe stijl van het jaar, waarbij ze de titel van de eerder begeerde kleine bril hebben overgenomen. Echter, met de nieuwe stijl komen ook een aantal variaties in grootte en vorm, waardoor modeliefhebbers een grote verscheidenheid van monturen hebben om uit te kiezen. Met de warmere maanden voor de deur, informeren de sterren (knipoog) je over de selectie die perfect past bij je zomer ensembles.

 

Stier

 

Chloé Lente / Zomer 2021.

Omarm de Stier van binnen met een strakke cat-eye zonnebril. De draagbare stijl vergroot je vrouwelijkheid en voegt een element van elegantie aan je ensemble toe.

 

Tweelingen

 

Versace lente / zomer 2021.

Als Tweeling ben je altijd in voor het veranderen van je look. Omarm een nieuw model van een oude klassieker met een vernieuwde pilotenbril zoals dit kleurenpaar van Versace.

 

Kreeft

 

Miu Miu Lente / Zomer 2021.

Het gevoelige hart van een Kreeft kan dit seizoen niet anders dan aangetrokken worden tot alle leuke dingen. Langwerpige rechthoekige brillen zijn de afgelopen maanden overal op Instagram en TikTok te zien geweest, waardoor het een van de grootste trends van dit seizoen is. Doe een beroep op je romantische kant door dit sprankelende roze paar van MiuMiu te pakken.

 

Leeuw

 

Rick Owens Lente / Zomer 2021.

Leeuwen zijn niet bang om risico's te nemen, en vinden het ook niet erg om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Dus deze bril met slanke lenzen van Rick Owens is het zonnebrilmontuur om de mensen om je heen te boeien.

 

Maagd

 

Chanel lente / zomer 2021.

Als Maagd verlang je naar orde en structuur, dus een net montuur zoals deze van Chanel. De ideale vorm voor je zomergarderobe.

 

Weegschaal

 

Balmain Lente / Zomer 2021.

Voed je besluiteloze geest met een eenvoudige cirkelvormige pilotenbril. In tegenstelling tot de oversized of gereconstrueerde pilotenbrillen die te zien zijn in recente modeshows, zijn deze minder luidruchtig en bieden ze een klassieke vorm die zowel overdag als 's avonds bij elke outfit kan worden gestyled.

 

Schorpioen

 

Balenciaga Lente / Zomer 2021.

Blijf koel, kalm en beheerst - precies zoals je wilt - met een vleugje mysterie door een omgekeerde cat-eye-zonnebril te pakken, zoals deze in donkere tinten van Balenciaga.

 

Boogschutter

 

Fendi Lente / Zomer 2021.

Het ideae montuur om deze zomer aan je talrijke vakanties te beginnen.

 

Steenbok

 

Saint Laurent Lente / Zomer 2021.

Als Steenbok ben je verantwoordelijk en ordelijk, maar heb je ook gezag nodig. Bereik die begeerde afstandelijke houding met een oversized niet-helemaal-cat-eye-bril zoals deze bijna lipvormige zonnebril van Saint Laurent.

 

Waterman

 

Celine Lente / Zomer 2021.

Vier je eigenaardigheden, beste Acquarius, door een ovale zonnebril met een spitse rand te kiezen. Het is niet wat mensen zouden verwachten, en jij ook niet.

Vissen

 

Gucci Resort 2021.

Ultragrote granny-brillen zoals deze uit Gucci's Resort 2021-collectie zullen je artistieke maar tedere Vissen-ziel voeden en zowel stijl als eigenzinnigheid combineren.

 

Ram

 

Valentino Lente / Zomer 2021.

Net als een echte Ram, is bijna geen montuur die goed zou kunnen passen bij je felle en vurige geest in de zomer. Maar dit vlinderdasvormige montuur van Valentino is precies de juiste hoeveelheid eigenaardigheid om je te helpen opvallen dit seizoen.

Lees ook

Aanbevolen voor jou