Mode

Agenda: Samsøe Samsøe organiseert sample sale in Antwerp

Op 6 maart 2020 opent Samsøe Samsøe de deuren van zijn headquarters in Antwerpen voor een sample sale. Scandinavische minimalisme en essentials voor elke garderobe, maar dan voor een prikje.
Reading time 1 minutes
Samsøe Samsøe pre-spring 2020

Fans van Scandinavisch design: noteer 6 maart 2020 in je agenda. Want Samsøe Samsøe organiseert zijn jaarlijkse sample sale. Het Deense label verwelkomt menig modeliefhebber, man of vrouw, in zijn showroom ter hoogte van het Antwerpse Schipperskwartier tijdens een exclusieve sample sample. Fans van Scandinavisch minimalisme en betaalbare mode kunnen gedurende één dag hun hart ophalen.

Gekenmerkt door zijn pragmatische esthetiek, die invloeden van de utilitarian street style uit Kopenhagen vermengt met archetypische Scandinavische motieven, biedt Samsøe Samsøe minimalistische, betaalbare en democratische mode, wars van trends. Ensembles lopen moeiteloos over van kantoor naar avonddiner, elk ontwerp laat zich zowel op zichzelf of slim gecombineerd dragen. Kortom, hier vind je essentials voor elke garderobe.

Wie graag een uniek stuk bemachtigt uit een ruim aanbod samples is er best vroeg bij: het Deense label opent slechts één dag de deuren van zijn Belgische headquarters voor het grote publiek. Afspraak op vrijdag 6 maart tijdens deze hoogdag van Scandinavisch design.

1581948025633898 3 sample sale flyer 2020 antwerp

Lees ook

Aanbevolen voor jou