Mode

3 mediterrane labels om te ontdekken voor een zonnige zomer

De lucht en de kleuren van de Middellandse Zee maken een mens creatief. Mitos, Èlbé en Gas, drie geïnspireerde en inspirerende merken, zijn daarvan alvast het bewijs.
Reading time 2 minutes
Mitos

Geboren uit de verbeelding van Ioanna Tserepa, de oprichtster, ademt het merk van luxe-badmode Mitos sensualiteit en verhalen. De inventieve creaties zijn geïnspireerd door de tradities, culturen en mythologie van Griekenland. Het resultaat? Een lijn van kleurrijke beachwear, inventief en ontsproten aan een unieke knowhow. 100% must have stukken die je de hele zomer wilt dragen vanwege de schoonheid en het comfort dat ze bieden.

Vind Mitos-badmode in hun e-shop .

/
Elbe

Gebaseerd tussen Tunesië en Parijs, verleidt het merk Èlbé door zijn ambachtelijke accessoires en zijn ethische toewijding. De ontwerpers, Clémentine en Nour, bieden een beperkte reeks mooie items, allemaal bedacht, ontworpen en vervaardigd rond de Middellandse Zee. Gemaakt van tweedehands- of einde stockmaterialen combineren deze accessoires eenvoudige vormen, een multiculturele grafische identiteit en een savoir-faire met luxe-insteek. Items om onmiddellijk te dragen, op het strand en in de stad.

Vind Èlbé LB accessoires in hun e-shop .

/
gas

Gas is vooral een familieverhaal uit Marseille: André, de vader; Marie en Olivier, zijn kinderen. Tegenwoordig is de reputatie van het merk internationaal. En niet voor niets: André Gas is een voorstander van uitzonderlijke creativiteit tegen betaalbare prijzen. Dit in combinatie met kwaliteit en origineel design. De drie ouders slagen erin om nieuwigheden en traditie te combineren en dat alles in perfecte balans. Met de zon als embleem geven de Gas juwelen een boost aan het dagelijkse leven van tijdloze creaties.

Vind Gas Bijoux in hun e-shop .

/

Tags

bijoux
tendances-ete

Lees ook

Aanbevolen voor jou