Juwelen & Horloges

Kendall Jenner is het nieuwe gezicht van het juwelenhuis Messika

Kendall Jenner, die al lang bevriend is met Valérie Messika, is nu het gezicht van het Franse juwelenhuis in een zonnige campagne.
Reading time 2 minutes
Messika Paris & Kendall Jenner - Move Uno © Chris Colls

Het was slechts een kwestie van tijd. Na modellen Gigi Hadid, Joan Smalls en Kate Moss, heeft het coolste juwelenhuis van het moment, Messika, Kendall Jenner gekozen om haar nieuwe campagne te belichamen.

Een samenwerking die toch niet zo verwonderlijk is, en om dit te beseffen moet men teruggaan naar hoe het leven was vóór de pandemie. Aan de zijlijn van het 2019 Cannes Film Festival veroorzaakten Kendall Jenner en Bella Hadid een sensatie op het jacht van ontwerper Tommy Hilfiger in Monaco, beiden gekleed in casual party girl outfits, opgewaardeerd met bling juwelen. Uitzonderlijke creaties van Messika, waaronder maxi creolen voor Kendall Jenner. Een popcultuurmoment dat iedereen op Instagram zich nog herinnert, want het BFF-duo had er plezier in de paparazzi achter hen aan te treiteren, wat aanleiding gaf tot een reeks kiekjes die iconisch zijn geworden... en nog steeds een buzz veroorzaken op het sociale netwerk.

Drie jaar later ontmoetten Kendall Jenner en Valérie Messika elkaar in Zuid-Frankrijk voor de opnamen van de nieuwe campagne van het Huis, getekend door Chris Colls. Vol zonlicht smelt samen met de oneindigheid van het landschap. Elk beeld weerspiegelt de moderniteit waarvan het juwelenhuis in de loop der seizoenen blijk heeft gegeven door de diamant, zijn lievelingssteen, een mode-interpretatie te bieden die ver verwijderd is van zijn traditionele status. Tussen athleisure en performance getuigen de outfits een vrouw die zich op haar gemak voelt in haar leven en haar tijd, wiens lichaam en geest in harmonie zijn.

1642420721223179 messika brand campaign selfie kendall jenner and vale rie messika chris colls
Kendall Jenner en Valérie Messika © Chris Colls

"Ik wilde een subtiele alliantie van gratie en kracht illustreren, het beeld van de Alpha vrouw met een mysterieus en hypnotiserend aura; voor mij belichaamde Kendall dit perfect," benadrukt Valérie Messika. Kendall Jenner voegde eraan toe: "Ik ben erg blij dat ik door Valérie Messika ben uitgekozen om haar nieuwe campagne te vertegenwoordigen. Haar juwelen hebben me altijd herinnerd aan de schoonheid van Parijs, dat me zo na aan het hart ligt! Tijdens de shoot heb ik zoveel mooie stukken kunnen bewonderen dat ik de savoir-faire van het Huis, die in elk detail tot uiting komt, opnieuw heb kunnen ontdekken". Een zonnige en hypnotiserende campagne - waarvan de beelden achter de schermen te zien zijn in de video hieronder - voor dit topduo, de eerste stap naar een toekomstige gezamenlijke collectie? Niets is onmogelijk.

Kendall Jenner x Messika

Lees ook

Aanbevolen voor jou