Juwelen & Horloges

Belgisch diamanten juwelenmerk Baunat verovert nu ook London

Befaamd Belgisch juwelier Baunat opent na de showrooms in Amsterdam, Antwerpen, Düsseldorf, Genève, Hong Kong, Mumbai, Parijs en Zürich, nog zo'n pareltje in het hart van Londen.
Reading time 2 minutes
© BAUNAT

Het Belgische juwelenmerk BAUNAT dat gespecialiseerd is in diamant, timmert behoorlijk aan de weg - en ja, dat in tijden van een coronacrisis. Groot-Brittannië mag zich namelijk opmaken voor een nieuwe showroom van het label, die zich bevindt op een boogscheut van de Londense winkelstraat New Bond Street aan het groene Grosvenor Square op Brook Street 84 in Mayfair, het episch centrum van het luxueuze en exclusieve Londen. "Als merk moet je nu net vooruit”, licht Steven Boelens, een van de mede-oprichters van BAUNAT terecht toe.

1594736606653386 fe991888 4fef 4683 b9d3 a9e39671715e
© BAUNAT

Mocht je nog niet helemaal bekend zijn met het concept, dan praten we je graag even bij. In het geval van BAUNAT staan ze voornamelijk bekend voor haar online verkoop van diamantjuwelen. Om hun klanten ook een fysieke ervaring aan te bieden, heet ze hen graag welkom in één van de showrooms. “We richten ons bij BAUNAT op een doelgroep die zich informeert. Klanten worden steeds behendiger in het vergelijken van aanbieders en het achterhalen van informatie, bijvoorbeeld over diamantkwaliteit", vertelt Boelens. "Doordat we digitaal native en daardoor wendbaar zijn, was het voor ons relatief makkelijk om bij te sturen op het moment dat de pandemie uitbrak.” Het juwelenlabel blijft geheimzinnig over verdere expansieplannen, wat ons alleen maar nieuwsgieriger maakt. "Die zijn er wel, maar we gaan stap voor stap. Londen stond al een tijdje op de agenda, nu deze showroom geopend is, gaan we weer verder naar de volgende stap, maar die houden we nog even voor ons.” laat Boelens weten.

1594736726761882 667541f0 e630 4c62 976a 46c216d38ea2
© BAUNAT

De diamantair is wereldwijd gekend om haar hoogwaardige diamantjuwelen. De juwelen worden ontworpen en gemaakt in Antwerpen door ervaren ambachtslui die elk juweel creëren met de nodige precisie en werken volgens traditionele methoden met de beste materialen. Voor deze nieuwe showroom wil je dus wel de Noordzee oversteken.

www.baunat.com

Showroom Londen
84 Brook Street
W1K 5EH Mayfair, Londen
Verenigd Koninkrijk

Lees ook

Aanbevolen voor jou