HOMMES

Wordt Bridgerton-ster Regé-Jean Page de volgende James Bond?

Regé-Jean Page aka 'the duke of Hastings' uit de Netflix-serie Bridgerton, is one to watch. Ook in de nieuwe James Bond film?
Reading time 2 minutes

Bridgerton's steracteur (de nieuwste Netflix-serie) Regé-Jean Page staat volgens bookmaker Ladbrokes getipt in het lijstje van de top vier van acteurs die in aanmerking komen voor de volgende James Bond, volgens de Omelet-website. Regé-Jean's acteerprestaties voor de rol van de hertog van Hastings in Bridgerton gingen niet onopgemerkt voorbij en leverden hem instant het statuut van one to watch op. Wat de speculaties voor de nieuwe James Bond film betreft, vergezelt hij namen als Tom Hardy, James Norton en Idris Elba op het lijstje.

007 - No Time to Die is de laatste film met Daniel Craig in de rol van de beroemdste geheime agent ter wereld en sinds de aankondiging van zijn vertrek uit de filmreeks James Bond, speculeert het internet er op los, over wie de volgende Bond wordt. In een interview met de Tonight Show zei Regé-Jean Page dat er zoveel gerechten op het internet circuleren, maar dat dit ongetwijfeld de meest plezante is.

 

Lees ook

Aanbevolen voor jou