Food

Veuve Clicquot's limited edition Clicquot Tape is pure 'retro-chic'

Veuve Clicquot keert terug naar de jaren 1970-80 met een limited edition collectie, de Clicquot Tape. Komt jouw jeugdsentiment ook instant bovendrijven... dan is deze giveaway voor jou weggelegd.
Reading time 2 minutes

Dit seizoen koos Veuve Clicquot om hun liefde voor collector items te vieren door een nieuwe editie te lanceren, waarin de iconische Veuve Clicquot Yellow Label vintage wordt gepresenteerd. En wat oogt er nu meer vintage dan de beroemde cassette tape, die in de jaren '70 verscheen?

Voor de 'Clicquot Tape' lanceert het merk een iconische collectie die meer dan 50 jaar terug in de tijd reist, met zes gedurfde en in het oog springende retro-ontwerpen, inclusief het emblematische geel van het huis.

Naast het feit dat de doos volledig recycleerbaar is, is het een prachtig eerbetoon aan dit nostalgisch object, de cassette. Voor een visuele flashback werd elk detail door Veuve Clicquot zorgvuldig uitgedacht; van de kleine komeetvormige schroefjes die symbool staan voor het Huis, tot de wieltjes die draaien als een echte cassette... Niets wordt aan het toeval overgelaten voor deze editie die gewijd is aan de iconische Veuve Clicquot Yellow Label cuvée.

1605707809089739 vcp 2020 yellowlabel retrochic clicquottape 11605708473040751 vcp 2020 yellowlabel retrochic clicquottape 3
"Onze wijnen moeten aantrekkelijk zijn voor zowel de smaakpapillen als het oog." (Madame Clicquot)

Deze editie doet echt wel beroep op ons jeugdsentiment en wekt een verlangen op om elke dag een universum van herinneringen te vieren. Want iedereen heeft wel een beetje "retro" houvast nodig in zijn leven...

 

Vind je deze flessen zelf fantastisch? L'Officiel geeft samen met Veuve Clicquot in totaal 12 unieke flessen weg. Volg @lofficielbelgium voor meer informatie over de wedstrijd!

Lees ook

Aanbevolen voor jou