Food

Valentijn cadeautip: de mooiste chocolade voor hem en haar

Eat your heart out! Met deze chocolades kan je Valentijn niet stuk. Of het nu voor je geliefde is of voor jezelf, niemand kan weerstaan aan deze chocolade creaties van Belgische chocolatiers en patissiers.
Reading time 2 minutes
© Benoït Nihant

Wie ook dit jaar (en alle andere jaren wellicht) zelf moeilijk uit zijn of haar woorden raakt om de liefde te betuigen, kan het ook zonder woorden zeggen. Want voor Valentijn zijn het vooral de chocolatiers en patissiers die zich een weg banen naar ons hart. Zeker als hun creaties omhuld zijn in de mooiste verpakkingen, speciaal voor Valentijn ontworpen. Van excentrieke hartjes in blauwe coating, pure chocolade met een romantische frambozensmaak en een (peper)koeken hart met noten bezaaid. Deze Valentijnsgeschenken komen recht uit het hart. L'Officiel schotelt je de mooiste en meest appetijtelijke cadeautips voor Valentijn   voor van Belgische chocolatiers.

Neuhaus

Een cadeau dat harten doet smelten. Neuhaus brengt een prachtige geschenkdoos op de markt met 10 van hun meest tijdloze pralines in verschillende vormen en smaken.

Benoït Nihant

Of je nu iemand graag ziet of hopeloos verliefd bent: Benoït Nihant wil er zijn blauwe stempel op drukken. Ontdek vier verrukkelijke recepten van zijn waanzinnige pralines, van verlegen azuurtinten tot passioneel blauw: de nieuwste box van Benoït Nihant doet je verlangen naar meer.

 

Pierre Marcolini

Een doosje van 25 hartjes met de iconische pralines van Pierre Marcolini in verschillende oogstrelende tinten zoals vurig oranje, lieflijk koraal en onweerstaanbaar rood. Het perfecte cadeau om aan je geliefde te geven. 

Philip Biscuits

Het peperkoeken hart van Philips Biscuits laat onze harten alvast sneller slaan. Deze biscuit wordt op traditionele ambachtelijke wijze gemaakt door het bakkersteam van Philips Biscuits waardoor het een unieke en iconische smaak krijgt.

Tony Chocolonely

Eat your heart out, en wel letterlijk! Tony Chocolonely zorgt voor twee in één: een boeket rozen én een reep chocolade. En dat in de vorm van een hartje, met een unieke smaak van frambozen. Geef hem aan je lief, je moeder of wees je eigen hartendief en geef hem aan jezelf. Alleen maar lof voor selflove. 

Joost Arijs

Ondanks je ongebreidelde fantasie en passie, houd jij van etiquette aan tafel. Zelfs tijdens een romantische tête-à-tête. De liefde vieren op Valentijn doe jij dus met een elegant taartje. Joost Arijs creëerde een stijlvol taartje met melk- en fondant chocolademousse op een bedje van chocolade-amandelbiscuit. Nu nog de vraag of je het gaat delen of niet... 

Lees ook

Aanbevolen voor jou