Food

Uitgaanstip: een gastronomisch jazz concert bij kaarslicht van de Antwerpse K Jazz Club

Na een korte stop wegens de corona-maatregelen, opent K Jazz Club zijn deuren opnieuw met de nodige veiligheidsmaatregelen en een hoop enthousiasme. The place-to-be voor zowel een gastronomische als culturele ervaring.
Reading time 2 minutes
© K Jazz Club

Onze uitgaanstip voor deze maand brengt je naar het Antwerpse. Bij K Jazz Club geniet je van een avondje dineren, in je respectievelijke bubbel, in een waanzinnig decor onder begeleiding van een live jazz band. Restaurant “K” op de site Kanaal in Wijnegem lanceerde dit muzikaal evenement al eind juni. Wat een maandelijks evenement moest worden, werd een wekelijks gebeuren wegens het enorme succes. Na 5 uitverkochte edities en een korte corona-onderbreking, vinden de wekelijkse jazz-avonden terug plaats sinds september 2020.

1600437789504134 k jazz club n8n and the quarantine swing quartet 2
© K Jazz Club

Het inititatief komt van twee creatievelingen uit het Antwerpse. Dick Vervoordt, ontwikkelaar van site Kanaal, en Belgische artiest Nathan Ambach, curator en leading man van de K Jazz Club onder begeleiding van zijn Quarantine Swing Quartet, bedachten samen het concept voor deze muzikale samenwerking na een eenmalig evenement dat het restaurant organiseerde. Na een voortdurende zoektocht naar de perfecte locatie voor live entertainment, was dit voor Ambac de ideale locatie om met zijn Quarantine Swing Quartet de bezoekers een fenomenale dinnershow-ervaring te bezorgen. De bistro biedt een uitgebreid menu van Japanse gastronomie met een mediterraanse twist door chef-kok Roberto Vincente in het prachtige decor van restaurant K.

 

K Jazz Club vindt elke donderdag plaats en kan je enkel via reservatie bijwonen.

Reserveren kan via +32 (0)3 344 25 90 of info@k-restaurant.be

1600437768623260 restaurant k patio photo heikki verdurme1600437813507007 restaurant k interieur photo joris cerstiaens
© K Jazz Club

Lees ook

Aanbevolen voor jou