Food

Pasen voor de Cookie Monster

Voor wie liever een koekje dan een paasei verorbert, al dan niet met chocolade.
© Maison Dandoy

Het eeuwenoude speculoosrecept van het Belgische Maison Dandoy leent zich ook perfect voor paaslekkernijen. Zo getuigen deze drie krokante gekruide eieren met pure chocolade, gember, rode bessen en cacaobonen of melkchocolade, pistaches en cacaobonen alsook witte chocolade, veen- en bosbessen.

1552519997747975 maison dandoy easter 11 14eur each
© Maison Dandoy

Generous staat voor heerlijke glutenvrije biokoekjes. Al vijf jaar verwent het Belgische merk groot en klein met of zonder glutenintolerantie die de voorkeur geven aan boekweitmeel, tapiocabloem en aardappelzetmeel. Speciaal voor Pasen krijgt Céline Citron een feestelijke outfit.

1552520088891262 c linecitronp ques01552520088969640 citronchocolatp ques
© Generous

Lees ook

Aanbevolen voor jou