Food

Met de nieuwe Bombay Citron Pressé maak je in een handomdraai een perfect zomerdrankje

Na de BRAMBLE met rode vruchten brengt het bekende merk BOMBAY opnieuw een gedurfde gin uit. Deze keer mogen citroenen de hoofdrol spelen in de met stoom gedistilleerde drank. Een verfrissende combinatie die zich perfect leent voor het zomerseizoen en de bijbehorende cocktailparty's op het terras.
Reading time 1 minutes

Wat vinden we er leuk aan?

Gedaan met kunstmatige smaak- en kleurstoffen: het belangrijkste hier is het respect voor tradities en ingrediënten. De 100% natuurlijke fruitinfusie laat de unieke frisheid van de citroenen mooi tot uiting komen. Tegelijk accentueren de citrusvruchten de klassieke noten van de originele London Dry Gin. Het speciale extraatje? De vruchten die in BOMBAY CITRON PRESSÉ worden gebruikt, groeiden onder de mediterrane zon, waar ze met de hand werden geplukt om er dan met de grootste zorg concentraat van te maken.

1656313559615408 fy23 bombay presse bramble landscape w8 lifestyle 1
CITRON PRESSÉ en BRAMBLE

Wat de smaak betreft, is de inspiratiebron onmiddellijk herkenbaar: de iconische Tom Collins cocktail, een mix van gin, suiker en citroensap. Behalve dan dat er hier geen suikers werden toegevoegd. Want alleen de verkwikkende, friszure vruchteninfusie versterkt het karakter van de witte alcoholdrank, zonder het complexe smaakpalet naar de achtergrond te verdringen. Kortom, een verfrissende, authentieke en delicate spirit, perfect voor aperitieven die wat spice kunnen gebruiken.

1656313562298535 fy23 bombay presse bottle 3pl 700ml

Recepten die je eindeloos kunt toepassen 

Het perfecte evenwicht tussen gin en citroen maakt het gemakkelijk om een reeks cocktails te creëren. BOMBAY CITRON PRESSÉ drink je gewoon on the rocks of gemengd met tonic en een scheutje citroen, maar smaakt ook heerlijk in combinatie met verse limonade. Wil je een meer gesofisticeerde cocktail? Gebruik de gin dan voor een White Lady of de klassevolle Southside Fizz, op basis van champagne. De enige regel: laat je creativiteit de vrije loop.

Lees ook

Aanbevolen voor jou