Food

Het meest verleidelijke - 100% Belgische - parfum voor chocoholics

Een parfum van de geur van chocolade, het ultieme afrodisiacum? Chocolatier Benoît Nihant creëerde een uniek parfum van chocolade, samen met de Belgische parfumerie l'Antichambre. Dat ruikt naar een zoete zonde...
Reading time 2 minutes
© Benoît Nihant

De geur van chocolade, wie kan daar nu aan weerstaan? Zeker tijdens de koudste periode van het jaar, prikkelt dit smakelijke afrodisiacum onze zintuigen net dat tikkeltje extra. België zou België niet zijn zonder zijn meester chocolatiers. Een ambacht waar ons land al enkele honderden jaren voor bekend staat, die tot op de dag van vandaag niet ophoudt met zijn grenzen van vakmanschap en innovatie te verleggen. En net daarom stak chocolatier Benoît Nihant de koppen samen met Anne Pascale en Mathy-Devalck van l'Antichambre, een Belgisch parfumhuis van gepersonaliseerde geuren. Samen ontwikkelden ze een unieke geur voor de feestdagen. Zowel Nihant als l'Antichambre zijn gedreven door een passie voor producten van zeldzame kwaliteit en de constante verbetering van hun eigen knowhow. Met andere woorden, voldoende gemeenschappelijke punten die onvermijdelijk leiden tot een boeiend avontuur. 

 

Na zich te hebben ondergedompeld in de subtiele geuren die l'Antichambre te bieden heeft, werd een uniek parfum geboren dat in één enkele uitstraling de wereld van de chocolatier onthult: een warme geur, opgebouwd rond een zoet en licht bitter cacaoakkoord. Verfraaid met kruidige en amberachtige accenten, verschijnt er plotseling cacao met een delicaat houtachtig aspect. 

1603711011356688 unnamed 10
© Benoît Nihant

Om nog iets extra aan de zintuigen toe te voegen, maakte Benoït Nihant halve chocoladebolletjes verzameld met de aroma's van het parfum. Denk aan lavendel, zoete kruiden, sterke kruiden en Mayan red. Ontdek de 4 unieke smaken en het parfum in de winkels van Benoït Nihant en online op de e-shop. 

 

https://shop.benoitnihant.be/collections/festifs

Lees ook

Aanbevolen voor jou