Food

Het frosted cocos recept van Yannick Alléno, chef van de Royal Mansour Marrakech

Sinds het begin van de quarantaine verheugt de Royal Mansour Marrakech ons met de recepten van de beroemde chef-kok Yannick Alléno, die het Marrakchi Palace regelmatig onthult op zijn lifestyle-blog #bettertogether. Deze week wordt het recept gedeeld van zijn frosted dessert op basis van kokos, witte chocolade en citroen. Een zoete zonde met een intense smaak, om deze zomer te proberen.
Reading time 56 seconds

RECEPT INGREDIËNTEN

Om het frosted kokosrecept te maken, heb je de volgende ingrediënten nodig:

  • 2 kokosnoten en een kokossorbet
  • Krokant kokoskoekje
    • 120 g witte chocolade
    • 35 g feuilletine
    • 35 g Bretonse zandkoek
    • 45 g geraspte en geroosterde kokos
  • Gelei van citroengras
    • 100 g basterdsuiker
    • 60 g limoensap
    • 60 g citroensap
    • 200 g water
    • 20 g citroengras stick
    • 7 g gelatineblaadjes
  • Zoete slagroom
    • 200 g vloeibare room
    • 125 g kokosmoes
    • 5 g vanille (vanillestokje)
  • Citroenschil en kokosschaafsel voor decoratie

BEREIDING VAN FROZEN COCOS

Volg de stappen om dit onweerstaanbare dessert voor te bereiden door de onderstaande video te bekijken. Eet smakelijk!

 

Het recept in video

Lees ook

Aanbevolen voor jou