Food

Dit nieuwe visrestaurant is de ideale locatie voor een fancy date night

Terwijl het uitdagende tijden zijn voor restaurants, krijgt Antwerpen toch een nieuwe hotspot voor foodies erbij. Pont Neuf opent zijn deuren op ’t Eilandje in Antwerpen. Met zijn pure, natuurlijke viskeuken, is dit de ideale bestemming voor jouw fancy date night.
Reading time 1 minutes

Eindelijk een nieuw klassiek visrestaurant in de Scheldestad, waar Pont Neuf zijn gasten overtreft met culinair erfgoed van een Antwerpse topchef.

Pont Neuf is gelegen in het hart van het oudste gedeelte van de Antwerpse haven met uitzicht op het MAS en het Havengebouw, wat zorgt voor een unieke sfeer. Het strakke interieur zorgt voor de nodige klasse, maar aan gezelligheid ontbreekt het er ook zeker niet. 

Echtpaar Dominique Leroy en Tommy Bocklandt, uw gastvrouw en chef, kiezen voor een één-twee-drie keuken. Dat wilt zeggen: eenvoudig gerechten waarin de vis de show steelt zonder al te veel ditjes en datjes. Met 25 jaar horeca ervaring en een klassieke scholing achter de rug, zijn foodies bij hen in goede handen. Beide zijn klassiek geschoold in onder meer Antwerpse toppers als ’t Fornuis en Matelote, het voormalige restaurant van Didier Garnich, één van de meest charismatische mariene chef die Antwerpen kende. Het menu is à la carte, dus je kiest zelf voor welke klassiekers uit de zee je gaat.

Je kan bij Pont Neuf terecht van dinsdag tot zaterdag van 12u tot 14u en van 19u tot 21u.

Verbindingsdok Oostkaai 9, 2000 Antwerpen, BE

1596714607517957 pont neuf 38
1596715702287311 pont neuf 28 34

Lees ook

Aanbevolen voor jou