Food

Brasserie surréaliste x Racines Brussel: de spannendste smaakontmoeting van de zomer

Na een eerste editie die in een paar uur uitverkocht was, slaan de chef van het voormalige ultrapopulaire restaurant Racines Brussel en zijn team opnieuw de handen in elkaar met de Brasserie Surréaliste, een nieuwe trendy plek in de Dansaertwijk waar de cool kids van de hoofdstad elkaar ontmoeten. Op het menu? Een onwaarschijnlijke gastronomische ontmoeting tussen opnieuw uitgevonden Italiaanse gerechten en op maat gemaakte bieren voor uitzonderlijke spijs-biercombinaties, gespreid over niet minder dan 4 gangen.
Reading time 1 minutes

Aan de ene kant vinden we Francesco Cury en Ugo Federico, mede-oprichters van het vroegere Racines Brussel. Aan de andere kant, de Brasserie Surréaliste, een nieuwe hot spot voor liefhebbers van uitzonderlijke bieren in de wijk Danseart. Samen hebben de etablissementen dinerevenementen opgezet, die de ontmoeting tussen eten en bier naar een nieuw niveau tillen.

Op zoek naar nieuwe uitdagingen na de sluiting van hun restaurant - een keuze die het gevolg was van de pandemie - hebben de eigenaars van Racines Brussel de Brasserie Surréaliste en het grandioze decor overgenomen voor een paar exclusieve diners. Wat wordt er aangeboden? Een 4-gangen menu + bierarrangement dat de grenzen van een klassiek restaurant overschrijdt. Van het menu tot de drankjes en de sfeer van de plek, alles wordt zo gedaan dat de gasten een smaakvol moment doorbrengen dat in de tijd zweeft. Opgelet, gezien het succes van de eerste editie, zullen de volgende data waarschijnlijk snel uitverkocht zijn. Blijf op de hoogte via het Instagram-account van het restaurant.

 

Surrealist Brasserie x Racines Brussels diner, tweede editie op 5 juli 2022 om 19:30, Place du nouveau Marché au grain 22-23, 1000 Brussel.

/

Lees ook

Aanbevolen voor jou