Fashion Week

Copenhagen Fashion Week lente-zomer 2021: overzicht van de 18 mooiste looks

Copenhagen Fashion Week luidde vandaag de laatste dag van een 72-uren programma vol shows, presentaties en 'talks' met fashion insiders voor de lente-zomer 2021. Nieuwsgierigen konden dit alles online meevolgen. Wij geven alvast een visuele recap: de 18 mooiste looks van Copenhagen Fashion Week.
Reading time 1 minutes

Copenhagen Fashion Week gaf deze week het startschot van de internationale modeweken en als jongste telg in het rijtje fashion capitals komen onze Noorderburen ook dit seizoen sterk uit de hoek. Deze editie voor de lente-zomer 2021 bestond uit een 72-urenlang programma vol shows, presentaties, debatten en side events. Door het nieuwe digitale platform van Copenhagen Fashion Week kon je deze editie perfect vanuit je luie zetel volgen via de livestream van de shows. Of zoals wij al eerder tipten, via het Instagram-account van je favoriete Scandinavische influencers volg je ook al het modenieuws op de voet mee.

Voor wie zijn interesse verder reikt dan alleen maar mooie looks en trends spotten voor volgend seizoen, ook de interviews en talks met vooraanstaande namen uit de industrie worden beschikbaar gesteld voor het grote publiek via de website. Maar eerst: de 18 mooiste looks voor de lente-zomer 2021 van de afgelopen editie van Copenhagen Fashion Week. 

Baum and Pferdgarden

Remain Birger Christensen

Designers remix

Soulland

Lovechild 1979

Stine Goya

Brogger

Lees ook

Aanbevolen voor jou