Fashion Week

Dit droeg Kim tijdens Kanye's Sunday Service Choir in Parijs

Kanye strikes again! Deze keer strijkt hij neer in Parijs en trakteert de modemassa op zijn Sunday Service Choir. Gooi daar de nieuwste Yeezy-collectie, een debuutconcert van North West en de killer (Balmain) outfit van Kim bovenop, en je krijgt een lopend vuurtje op de 'gram'.
Reading time 2 minutes

Afgelopen weekend streek Kanye West onverwacht neer tijdens Paris Fashion Week. Hij kondigde zijn bezoek iets minder dan 24u op voorhand aan, via een mysterieuze papieren uitnodiging waarop een slang afgebeeld stond met de titel en instructies "Rattle snake eggs. Keep cool to prevent eggs from hatching.". Want op zondag 1 maart 2020 bracht de Amerikaanse rapper zijn bekende Sunday Service Choir naar het historische theater Bouffes du Nord in Parijs, in het 10e arrondissement. Meer dan honderd artiesten waren aanwezig, allen in Yeezy gekleed. Een select groepje 'uitverkorenen' genoten front row van Kanye's surpris act: zijn vrouw Kim Kardashian, zus Kourtney, supermodel Joan Smalls, en ontwerpers Olivier Rousteing, Simon Jacquemus en Haider Ackermann.

In een poging om het modevolk last minute bij elkaar te brengen (wat hem bijzonder goed lukte) tijdens de fashion week, schakelde Kanye de hulp in van zijn a capella gospelkoor om zijn defilé voor de Yeezy-collectie voor de herfst-winter 2020-2021 te begeleiden met nummers uit de repertoire van Soul II Soul's Keep on Movin en het Sunday Service Choir. Zijn oudste dochter North West maakte zelfs haar debuut en zong haar eigen raplied terwijl modellen in Yeezy-outfits om de kleine ster heen defileerden.

Ook de outfit van de Kardashian-zussen ontsnapte niet aan de aandacht van de media, de twee zussen werden gespot in matching latex leggings en gilets, die rechtstreeks van de catwalk van Balmain's collectie voor herfst-winter 2020 2021 geplukt waren. De twee loeistrakke looks zijn het ontwerp van Balmain's samenwerking met Atsuko Kudo, een Londens merk gespecialiseerd in high fashion latexcreaties.

Lees ook

Aanbevolen voor jou