Fashion Week

Deze herfst trend is hot tijdens Milaan fashion week: de lederen look

Dè trend die niet op zich liet wachten tijdens Milaan fashion week. Een street style reportage van de mooiste lederen looks.
Reading time 56 seconds

Eén van de grote trends voor de herfst-winter 2019 is leder. En liefst een full lederen look. Tijdens de fashion week in Milaan liet deze trend alvast niet op zich wachten. Bekende influencers en fashion editors droegen hun eigen interpretatie en wakkeren onze honger naar herfst des te meer aan.

We zien de lederen boiler suit of overall bijzonder goed scoren in warme aardetinten zoals beige, oker oranje en kastanje bruin. Toch liever iets subtieler dan een full lederen look? Een mantel of lange blazer in leder, gecombineerd met hoge lederen laarzen verlengen je silhouet en creëeren een elegante laagjes look. Een XL lederen accessoire zoals een korset riem of lederen tasje en schoenen in ton sur ton geven een minimalistische outfit extra pit en originaliteit. Toegegeven, de lederen look oogt een beetje elitair, maar eigenlijk vinden we die steelse blikken helemaal niet erg.

Lees ook

Aanbevolen voor jou